נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/09/2002 | 20:22 | מאת: יפה

ד,ר יקר בתי בת 26 נפלה אתמול וקבלה מכה חזקה בקרסול. היינו בבי"ח ,נעשה צלום ,נאמר שאין שבר ,יש נקע. הקרסול נפוחה עם תחבושת . בתי סטודנטית וצריכה לחזור ללימודים ובקשתי היא מלבד מנוחה האם יש טיפול שיכול לעזור, האם יש לקנות תחבושת מסוימת ואיזה ומה אתה ממליץ לנו לעשות. האם יש קומפרסים מסוימים שיכולים לעזור. הרבה תודה והערכה יפה

הטיפול הראשוני בנקע כולל מנוחה הרמת הרגל קרור בקרח וחבישה מרופדת ולוחצת. ההמשךתלוי בחומרת הנקע וזה עשוי לכלול חגורה מיוחדת שימוש בקביים ופיסיותרפיה. משך ההחלמה יכול להיות עד 6 שבועות שוב תלוי בחומרת הנקע.

מנהל פורום אורתופדיה