נקסין לילדה בת 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/09/2002 | 09:36 | מאת: עופר

ביתי בת 5. לפני כחודשיים ראינו כי הברך נפוחה והיא גוררת רגל. לא היו קודם מחלות גרון. ביצענו ניקור, צילומים בדיקות דם כולל סירולוגיה ולא נמצאו ממצאים כלשהם(בהמשך גם עברה בדיקות עיניים, אקו לב ועוד). שקיעת דם ו CRP הראו על דלקת כלשהיא ולא זיהום. היא מטופלת בנקסין מזה כחודש וחצי ולא רואים שום שיפור(הברך נפוחה). הרופאה אמרה כי ניתן לקחת נקסין עם שוקו. האם החלב לא סותר את הכדור ואם יש כדור אחר שמומלץ לקחת במקום?

החלב אינו משפיע כלל על כדור נקסין. מקובל לתתנקסין לילדים שכן מבין התרופות הנוגדות דלקת היא התרופה שנוסתה הכי הרבה בילדים ונמצאה בטוחה.

מנהל פורום אורתופדיה