פריקה+שבר בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/09/2002 | 16:03 | מאת: משוקם

ד"ר נכבד , לפני כשנה פרקתי את שורש כף היד ושברתי את עצם הסירה לשלוש... לאחר הטיפול להחזרת השורש למקום , נותחתי והעצם השבורה קובעה באמצעות מסמר. "ביליתי" כארבעה חודשים מגובס... בביקורת שנערכה לי בעקבות כאבים בלתי פוסקים והגבלה בתנועת כף היד הוברר כי רק חלק אחד בעצם הסירה התאחה וקיים שבר בלתי מאוחה לחלוטין... מדברים איתי עכשיו על ניתוח נוסף של השתלת עצם+כלי דם במקום השבור. היות ואני "שבע" מניתוחים אורטופדים (עברתי גם ת.ד קשה...) שאלותי ברשותך האם קיימת דרך כלשהי להמנע מהניתוח? האם המנעות מהניתוח עשוייה להרע את המצב? האם עדיין יש סיכוי לאיחוי? תודה

אין סיכוי לאיחוי. אינך כמובן חייב לעבור ניתוח ותוכל להסתפק בשימוש קבוע בחגורה מייצבת למפרק כף היד

מנהל פורום אורתופדיה