נקע בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/08/2002 | 09:10 | מאת: בת 22

לפני כשלושה וחצי שבועות סובבתי את רגלי השמאלית . בין הקרסול לאצבעות בצד החיצוני היתה נפיחות ושטף דם פנימי . בצילום לא אובחן שבר , האורטופד הגדיר זאת כנקע . אני מקבלת טיפולי פיזיוטרפיה , כעת אין סימנים חיצוניים אך הכאבים בזמן הליכה נמשכים באותה עוצמה ללא שיפור . עבודתי מחייבת עמידה לאורך כל המשמרת (אני בחופשת מחלה ) . מה היא דעתך, ?. כמה זמן זה יכול להימשך .? בתודה מראש .

ההחלמה מנקע בקרסול יכולה להמשך 6-8 שבועות וחשוב מאד לעשות תרגילי מתיחה לשרירים האחוריים של השוק בנוסף לכל פיסיותרפיה אחרת

מנהל פורום אורתופדיה