ציסטה ע"ש BAKER

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/08/2002 | 18:15 | מאת: שירה

בבדיקת הדמיה שעשיתי בינואר התגלתה ציסטה ע"שBAKER בברך שמאל (הבדיקה נעשתה משום שהיו לי כאבים ברגל ימין אך הממצאים הראו דווקא ציסטה ברגל שמאל). עד לפני שבוע לא היו לי כלל כאבים ברגל שמאל, ומזה שבוע אני חשה בכאבים בברך ואיני יודעת למה לשייך אותם. שאלותיי:1. האם הציסטה יכולה להכאיב? 2. האם יכול להיות קשר בין הזרקת גונל F לירך לכאבים בברך? תודה מראש.

1. ציסטה על שם בייקר עלולה לגרום כאב 2 . מהו גונלF

16/08/2002 | 09:18 | מאת: שירה

גונל F זו זריקה שניתנת בטיפולי הפרייה. זריקה תת עורית שניתנת לעיתים בירך

מנהל פורום אורתופדיה