דלקת בגיד הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2002 | 15:26 | מאת: דנה

אני סובלת כמה חדשים מכאבים בכתף שאובחנו כדלקת בגיד. צילום מראה זאת ואולטרה סאונד מראה כתמים באיזור. קבלתי תרופות לטפול דלקתי ועברתי סדרה (אחת) של פיזיוטאפיה. קבלתי גם פעמיים זריקות קורטיזון לכתף. המצב סטטי ולא משתנה. מדוע הזריקות, למשל, אינן עוזרות? מה עוד ניתן לעשות והאם המצב הוא בכלל בר טיפול. מה עם דיקור? תודה דנה

אינני יכול לענות לך יחודית למצבך שכן אין די בדברייך בכדי שאוכל "להרגיש " אותו. מבחינת אפשרויות הטיפול יש טיפול שנקרא גלי ההלם חוץ גופיים שיעילותו דומ הלזו של טיפול ניתוחי בבעיה כגון זאת. נ.ב שימוש בלייזר רך לא עוזר.

מנהל פורום אורתופדיה