רגישות ל ibuprofen

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2002 | 00:55 | מאת: חנית

לאחר שימוש ממושך באדויל פיתחתי רגישות לאיבופרופן. לאחרונה אני סובלת מדלקת באחד מגידי שכ"י de qurvain איזה כדורים אניטי-דלקתיים (עם/בלי מרשם רופא) אני יכולה לקחת??? סובלת מזה זמן רב ופזיו' לא עוזר....... help

מאחר שאין רגישות צולבתבין איבפרופן לתרופות נוגדות דלקת אחרות אין מניעה לקחת נקסין,ולטרן ( אביטרן ארתרוטק ) , ויוקס,אתופן סלברה. שלא לדבר עלזריקה מקומית של סטרואידים אך יש לזכור חשוב לתת לאזור לנוח על ידי קיבוע באמצעות חגורת שכ"י.

מנהל פורום אורתופדיה