בעיות בקרסולים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/07/2002 | 18:17 | מאת: לפני גיוס

לפני שנתיים נקעתי את קרסול ימין ותהליך ההתרפאות שלו הייתה איטית מאוד כאשר שיפור ממשי הורגש רק השנה. בתחילת השנה נקעתי גם את קרסול שמאל והכאבים נמשכים עד היום האורטופד אליו הלכתי אמר שזה כאב שיעבור וכך גם הפיזיוטרפיסט אך הכאב נמשך מה לדעתך הסיבה ומה עלי לעשות?

נקע בקרסול עשוי לכאוב זמן רב. במידה שהקרסול יציב הרי שתרגול טוב שיפור הטווח ומתיחות השרירים מסביב יביאו עימם את ההחלמה.

29/07/2002 | 22:46 | מאת: לפני גיוס

למה הכוונה "במידה שהקרסול יציב"? כיצד אני משפר את הטווח וכיצד אני מותח את השרירים מסביב? בנוסף כשהלכתי לפיזיותרפיה אמרו לי שיש לי גמישות יתר (hypermobile) האם זה מכביד על משך ההחלמה והאם זה מביא לכאבים הממושכים?

מנהל פורום אורתופדיה