פציעה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/04/2002 | 00:26 | מאת: שלי

ד"ר שלום נפצעתי בברך בעקבות תנועה סיבובית. MRI לא מראה קרע במניסקוס או ברצועות. אין לי מגבלת טווח והברך יציבה. כמו כן חל שיפור עצום ביכולת ההליכה שלי מבחינת מרחק ומהירות. ואם זאת יש רגישות ואף כאבים מדי פעם. הפיזיותרפיה המליצה על חבישה שתקבע את הפיקה ואולם הרופא פוסל בשל לחץ של אותה חבישה על המפרק. השאלה מה בעתיד? האם לעד אצטרך ללכת עם ברכיה או שזה אמור להתאחות ? לצערי פרט לניחושים לא קיבלתי עדיין אבחון החלטי. תודה.

כמה זמן עבר מאז הפציעה? בכל מקרה עליך לדעת שבדיקת מ.ר.י אינה "המילה האחרונה", וקורה לא אחת שמפספסים בבבדיקה זאת קרע של מניסקוס. ולכן במידה שעבר זמן רב מאז הפציעה ( למעלה מ 3 חדשים ) ואינך חש שיפור מתקדם יש לשקול ביצוע ארתרוסקופיה

מנהל פורום אורתופדיה