הרגשת נימול בכל רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/04/2002 | 12:02 | מאת: anat

כבר כמה ימים אני מרגישה כעין הרגשת נימול (כאילו הרגל הולכת להרדם-אבל לא) בכל רגל שמאל. ולפעמים נדמה לי שהרגל חמה מבפנים. בבדיקת דם שערכתי ממש השבוע (ללא קשר לבעיה זאת) נמצא כי יש לי רמת כולסטרול גבוהה 260, וכן טריגליצרידים ברמה של 200. (ידוע- זה תורשתי אצלנו ואני מקפידה לשמור, אך אף פעם לא הגעתי לרמות כאלו). כמו כן יש לי מחסור ב B12 (חוסר ספיגה ) אך אני מטופלת בכדורים ובבדיקה נראתה רמה של 400 B12=. המוגלובין=12 IRON=106 FRITIN=12 האם יש קשר להרגשת הנימול?

הרגשת נימול היא בדרך כלל עדות ללחץ על עצב ולאו דווקא נוירופתיה מחמת חסר ויטמינים. עניין השומנים בדם אינו קשור.

מנהל פורום אורתופדיה