ניתוח ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/04/2002 | 13:42 | מאת: חיים

שלום. עברתי ניתוח בברך לאחר הניתוח בברך הופיע רדימות אשר מתבטאת כתחושה של "חבישת גרב" בכף הרגל. במקביל החלה "שריפה" ורגישות חזקה בכף הרגל ובהמשך החלה התפשטות כלפי מעלה , לכיוון השוק. לאחר התייעצות עם הרופא נמנתח הוסבר לי שלעת עתה זהו המצייב הקיים והדבר היחי שניתן לעשות הינו פיזרותרפיה וטיפול תרופתי שעליי לציין עוזר במעט ולעיתים ללא כול שיפור במצב. האם תוכל להציע לי שיטות טיפול חדישות בתחום { כוונתי לתרופות חדשות טיפולים שונים וכדומה} שרצוני לדעת אם יוכלו לעזור ולמנוע את התפשטות הכאב והרגישות החזקה כלפי כול חלקי הרגל . תודתי נתונה לתשובתך המהירה אוודה

מכיון שיכולות להיות מספר סיבות למחושיך הרישגם המסקנות הטיפוליות אינן אחידות .במילים אחרותכדאי לברר היטב את סיבת ההפרעה התחושתית על ידי בדיקה נוירולוגית ובדיקה אלקטרודיאגנוסטית.

25/04/2002 | 18:52 | מאת: אסנת

האם מומלץ ניתוח החלפת ברך באישה בת 84 עם רקע של סכרת בטיפול ויתר לחץ דם בטיפול, עקב כאבים.

מנהל פורום אורתופדיה