תופעת לוואי?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/04/2002 | 22:14 | מאת: ליהי

שלום ד"ר אסא. הנני מטופלת כרגע בכדורי נקסין. שמתי לב לריח לא נעים בעת מגע בבטן (בטבור) נתבקשתי לשים לב לשינויים (אם יהיו כאלה) מאחר ונקסין גורם לחומציות בקיבה ועלול להזיק. אני מבקשת לציין כי אנני עוברת על המינון הממולץ, אינני מטופלת בכדור זה זמן ממושך ואני מקפידה לקחתו על קיבה מלאה. האם לדעתך יש קשר בין נטילת התרופה לבין התופעה? אגב, היציאות תקינות ואין שום תופעה אחרת. תודה, ליהי

אינני סבור שיש קשר בין התופעות שתארת לנטילת כדורי נקסין. הדרך לבדוק זאת היא לעשות הפסקה למספר ימים ואחר כךלחזור ולנטול את הכדורים ולהשוות את התחושות.

מנהל פורום אורתופדיה