טיפול ביו מגנטי - vortex

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/04/2002 | 10:48 | מאת: ליהי

ד"ר אריאל הזכיר טיפול בשיטה שבנדון. 1. מהו הטיפול הזה? האם הוא בתחום הרפואה האלטרנטיבית? 2. האם ניתן לקבל אותו במסגרת קופ"ח? 3. כיצד אמור הטיפול הנ"ל לריפוי של פגיעה עצבית? ליהי

טיפול במגנטים הנו שרלתנות צרופה. אין שום הוכחה מדעית לכך שהוא מועיל. מה שיש הוא הוכחה מדעית שאינו מזיק כלל ולמעשה אינו גורם לשום שינוי ברקמות ותאים וחיידקים שנבדקו.

18/04/2002 | 12:33 | מאת: אהרוני

נכון שטיפול מגנטי הוא שרלטני אבל רק מסיבה אחת : היכן שאתם הרופאים הקונבנציונלים נכשלתם טיפולי מגנטים שאני אישית גם מבצע בשיטת חברת מגנטייזר מצליחים ועוזרים . אם ברצונך ד"ר נכבד אשמח להיפגש אתך ולהסביר לך על השיטה בה אנו מטפלים כמו"כ אני נותן סדנאות בנדון. ולעניננו ליהי. טיפול VORTEX הוא טיפול מערבולת בה מניחים מגנטים בעלי קטבים שונים באזורים מסוימים במקום הפגוע וע"י כך יצרים זרימה מוגברת של יונים לאזור הטיפולים הם אלטרנטיביים ולא שיכים לרפואה הקונבנציונלית. הרבה כירופרקטים וקינסיולוגים משתמשים בשיטה זו

08/12/2011 | 12:23 | מאת: אחד שהוא לא דוקטור

אני לא הייתי מסכים לקבל עצות מדוקטור הטועה באיות המילה שרלטני.

מנהל פורום אורתופדיה