קרסול כואב מהתעמלות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/03/2002 | 22:48 | מאת: טל

אני מתעמלת כבר שנתיים במסגרת שיעורי ארובי. במסגרת שיעור התעמלות אירובית לפני שבועייים הרגשתי כאב חד (התעקמה לי הרגל?) בקרסול ימין, והפסקתי להתעמל. מאז די נחתי, והכאב לא עבר - הוא התעצם וכעת התחושה היא גם של כאב בעקב ולא רק בצד החיצוני של הקרסול. מלבד זאת אין לי בעיה לדרוך על הרגל, להזיז אותה, וכו'. יש רעיונות לגבי מה שזה יכול להיות והאם זה מחייב טיפול רפואי (צילום וכד')? תודה!

נקע , שבר קטן, אולי מום מולד, השתחררות של גיד מקישוריו. איך יודעים? נבדקים על ידי אורתופד.

01/04/2002 | 11:23 | מאת: טל

קודם כל - תודה רבה על התשובה! הלכתי לבדיקה אצל אורתופד הבוקר, והתברר שיש לי דלקת בגיד אכילס. קיבלתי "אקסיפן" למרוח על האזור, ונאמר לי שאם לא יעבור תוך 3 שבועות (בהם עלי להמנע מהתעמלות למעט שחיה) אגרוב מין גרב אלסטית מיוחדת לתמיכה (?) בגיד אכילס. בכל זאת נותרתי עם כמה שאלות: 1. לא עשו לי צילום, האם זה אמור להטריד אותי מבחינת האבחנה? 2. האם כדאי כבר עכשיו לקנות ולשים את הגרב האלסטית? (האם זה יעזור?) 3. מדוע שחיה לא מזיקה? תודה!

מנהל פורום אורתופדיה