ניתוח ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/03/2002 | 13:20 | מאת: קרן

נפגעתי בתאונה בברך, האורטופד לא ראה צורך בניתוח ארטרוסקופיה, גם אחרי בדיקת MRI לא הודגם קרע במיניסקוס אך עקב תלונות על כאבים החליטו בכל זאת לנתח אותי למרות שמצבי הנוכחי מאפשר פעילות יומיומית והכאבית הם כאבים נסבלים. 1) מהם אחוזי ההצלחה בניתוח זה? 2)מה הסיכונים בניתוח לא מוצלח? 3)האם אפשר להפגע יותר ממצבי הנוכחי,, או אפילו להשתתק? האם באמצעות פיזיוטרפיה בלבד אפשר להיפטר מהכאבים האלה ולהיפטר מהניתוח (עדיין לא עשיתי פיזיותרפיה).

אני מניח שמדובר כאן בארתרוסקופיה דיאגנוסטית כלומר בדיקה לצורךביצוע אבחנה ורק לאחר שימצאו משהו ינקטו בטיפול כל שהוא . ארתרוסקופיסט מיומן יצליח תמיד להגיע לאבחנה של מצב הברך אשר לטיפולבבעיה אם תמצא , ובכן כאן, בכדי לענות על שאלתך עלי לדעת מהי הבעיה ומה הטיפול שננקט.

מנהל פורום אורתופדיה