קרע חלקי בגיד הכתף הימנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/09/2016 | 07:40 | מאת: רוני

שלום 2. אם הבנתי נכון את ענין המעלות אז אם 0 מעלות זה כאשר היד צמודה לגוף, אז 60 מעלות זה אפילו לא תנוחה ישו שנמצא על הצלב (שזה 90 מעלות), האם זה נכון? 3. האם חבישת מגן כתף יכולה למנוע הרעת המצב - בבקשה לינק לאחד כזה : http://www.ebay.com/itm/Healthy-Brace-Dislocation-Injury-Arthritis-Pain-Shoulder-Neoprene-Support-Strap-/222233989438?hash=item33be2d913e:g:PHYAAOSwZVlXrBrX 5. אם עקב חוסר תנועה של הכתף תיווצר צלקת, מה זה אומר? הגבלה בתנועה? יותר/פחות כאבים? האם זה אומר שהקרע התאחה? 6. האם ניתן לדעת לפני ניתוח לצורך תיקון הקרע, כמה זמן החלמה נדרש (נגיד בדיוק של שבועות) תודה רבה

2. ( אין 1 )נכון 3. החגור הנועדה למנוע נקע של הכתף שימוש בה יביא לחולשת השרירי 4. צלקת היא התוצאה הנורמלית של ריפוי פצע . ככל שהקרע רחב יותר הצלקת גדולה יותר 5. זמן ההחלמה כולל את הזמן הדרוש לקרע להתאחרות( כ 4-6 שבועות וזמן השיקום של התנועה שתלוי במה שנעשה בניתוח ובתקופה שעברה לפני הניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה