שחקן פצוע מזה כשנה וחצי בשרירי הבטן..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/06/2016 | 10:44 | מאת: מיכאל

שלום רב. לפני כשנה וחצי החלו כאבים בבטן חתחונה בצד שמאל באיזור הפוביס ושרירי הבטן התחתונה(שמאל) עשיתי US דינמי וראו שיש דלקת באיזור הפוביס עם החיבור של האדוקטורים בנוסף לבקע ספורטאים. עשיתי גם MRI אגן שיצא תקין. משכתי את זה שנה וחצי, זריקות של קורטיזון הקלו משמעותית על הכאבים כל פעם למשך של כ3 חודשים. שיחקתי כל התקופה הזאת עם הפציעה. הייתי אצל מומחה בקעי ספורט שמיד טען שיש לי בקע ספורטאים משני הצדדים,עשיתי ניתוח של בקע ספורטאים משני הצדדים ואפילו טען שבצד ימין הבקע ספורטאים היה קשה יותר(למרות שלא היו כאבים בצד זה)+ בקע טבורי שהיה לי בנוסף לפציעת הסטרס בדרגה 3 מתוך 5. בניתוח הוא גם ראה צמיגיות בעקבות הזרקות של הסטרואידים ודלקת חריפה בפוביס שהוא ניקה. אני כ-8 ימים לאחר הניתוח ויש לי את אותם כאבים שהיו לי בצד שמאל בטרם הניתוח. אני בלחץ מאוד גדול שהבעיה שלי לא קשורה לבקעים. האם הגיוני? האם השיקום שאני אמור לעבור כעת היא שאמורה לפתור את הבעיה או שכבר אני לא אמור להרגיש את הכאבים שהיו?

מאחר שתהליך י ההחלמה מן הניתוח לוקח כמה שבועות מוקדם מידי לחפש סיבה אחרת לכאב

מנהל פורום אורתופדיה