נפיחות כתוצאה ממכה יבשה ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/02/2015 | 19:31 | מאת: אבי

שלום רב , לפני כ3 שבועות קיבלת מכה יבשה ברגל עצמה . לאחר שבועיים עבר הכאב אז משום מה ניראה עדין נפיחות ברגל ,בדרך כלל זה מובלט כאשר אני גורס גרביים וכו .. נאמר לי שזו תוצאה של הצטברות מים ברגל . האם זה נכון וכיצד ניתן לטפל בזה ?

" מכה יבשה " יכולה לגרום לדימום תת עורי או בתוך רקמתה שרירי , או בין לקרום העצם לעצם עצמה שבעקבותיו באה תגובת ריפוי שהיא בתחילתה סוג של דלקת , ועימה זרימת דם מוחשת הגורמת לנפיחות . אפשרות אחר הפרעה בניקוז ורידי או לימפתי. בעקבותאלה יכולה להופיע בצקת שלהרקמות. משהו צריך לאבחן את המצב ורק אז לדבר על טיפול

מנהל פורום אורתופדיה