בדיקת ע"ש מותני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/08/2013 | 08:57 | מאת: דניאל באומן

שלום לכם אבקש את דעת הרופא והסבריו לבדיקת סיטי שעברתי בעמוד השדרה בגב התחתוני להלן ממצאי הבדיקה מודגמת היצרות של המרווח הדיסקלי בגובה L2-L3 הרקמות הרכות הודגמו ללא סטיות המבנים הגרמיים הודגמו ללא חריג אין לזהות ספונדילוליזיס או ספונילוליסטזיס המשטחים המפרקיים שמורים בסריקות המרווחים הדיסקלים בגובה L4-L5 בלט דיסקלי משיק לשק התקאלי אין עדות לדיסקופיה מותנית נוספת לא הדוגמה פריצת דיסק מותנית השורשים הסקרלים הודמו שמורים סיכום-דיסקופטיה מתונה בגובה L4-L5

הדיסקוס בין החוליות המתנות 2 ו3 צר מןהרגיל. והדיסקוס בין החוליות הרביעית והחמישית מתבלט מעט קדימה . סה"כ לא משהו

מנהל פורום אורתופדיה