כאבב בקרסול ובברך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/06/2013 | 14:36 | מאת: אני

שלום רב, האם אתה מכיר שיטת טיפול- •טריגר פוינט - Trigger Point Therapy •קינזיו טייפ - Kinesio Tex taping Therapy אם כן, האם זה יכול לעזור בכאבים בקרסול - קצת דלקת כרונית מעל הגידים הפרונלים וכאבים בברך - ללא ממצאים (הכאבים בעיקר בצד הפנימי של הברך ומעל הברך). ניסיתי כבר המון טיפולים אלטרנטיביים עד כה שלא עזרו, מחפשת טיפול אחר. תודה רבה,

"נקודת הדק" הנה צרור סיבי שריר שנמצא במצב קבוע של התכווצות וגורם לכאב מקומי. אין לזה שום קשר לבעייתך .

מנהל פורום אורתופדיה