דלקת גידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/04/2013 | 07:26 | מאת: לילי

שלום!!! לפני שנה התחילו לי כאבים בעצם קדמית ימנית למעלה של אגן,עם הקרנות לרגל. ולפעמים הרגל נמנמה.הלכתי לרופא והוא שלח אותי לרנטגן האח"כ למיפוי עצמות, נמצא כלום בשנייהם. ואז רופא אמר לשתות ארקוקסיה , זה לא ממש עזר.הרופא אמר שאין לו מה להגיד לי, עזבתי את זה. אחרי שבוע-שבועיים הכאבים עברו,שכחתי שזה. לפני כמה ימים שוב פעם התחילו כאבים. אני לא יודעת מה לעשות. האם דלקת בגידים רואים במיפוי? האם יכול להיות שהיא חזרה באותו גיד?מה אני יכולה לעשות? תודה מראש

דלקת בגידים לא רואים במיפוי . הבדיקה החשובה מכל היא בדיקת הרופא שכולל תנועתיות תשל מפרק הירך, מתיחה של השרירים השונים שמסביב , צפיה על האזור, ומישוש לאיתור נפיחות ורגישות מקומית . כל אלה יתנו את התשובה לשאלתך

מנהל פורום אורתופדיה