טניס אלבו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/04/2013 | 04:21 | מאת: עמית

שלום אני סובל מטניס אלבו כבר תקופה ארוכה, אני סובל מכאבים מהאגודל עד למרפק. אני עובד בהרכבת מוצרי ריהוט שונים. מבקש המלצה על סד אשר יקל על הכאבים ויתן למרפק מנוחה בזמן עבודה ובשאר היום. בעבר המליצו לי על סד מסוג רצועה למרפק – אפיפוינט EpiPoint אשר לא עזר. תודה מראש עמית

כאב מהאגודל עד למרפק אינו ממצא אופיני ןלמרפק טניס הוא מתאים יותר למה שנקרא מחלת DEQUERVAIN .

02/04/2013 | 01:00 | מאת: עמית

שלום לא הסברתי את עצמי כל כך טוב 95% מהכאבים שלי הם במרפק וביד. בעבר המליצו לי על סד מסוג רצועה למרפק – אפיפוינט EpiPoint אשר לא עזר. מבקש המלצה לסד בכדי לתת למרפק מנוחה. תודה מראש עמית

מנהל פורום אורתופדיה