כאב מתחת לשכמה השמאלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2008 | 19:45 | מאת: מתן

שלום,אני סובל מכאב חד בצורת דקירה בין השכמה השמאלית לעמוד השדרה(יותר קרוב לשכמה) כחודש וחצי ככל הנראה כתוצאה מתרגיל שגוי באימון הכושר שלי(משקולות).טופלתי בפיזוטרפיה וכירופרקט אך ללא תועלת.הכאב חזק יותר כשאני קם משינה,והכי חזק כאשר אני מטה את הראש למטה ולצד ימין יחד.בזמן האימונים לא כואב לי כלל.התחלתי לא מזמן גם שיאצו במקום הכאב,בינתיים אין הטבה משמעותית משום טיפול.מה עלי לעשות וממה נובע הכאב?

אם הבנתי נכון מדובר באנטזופתיה של הLEVATOR SCAPULA . ניתן לטפל על ידי ביצוע מתיחות נכונות מסג' קרח או זריקה מקומית של סטרואידם ומאלחש מקומי

27/04/2013 | 21:39 | מאת: ברוך

האם התופעה תחלוף מעצמה או חייבת טיפול?

מנהל פורום אורתופדיה