כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/12/2007 | 18:06 | מאת: בל

אני בת 53 ובדרך כלל בריאה. בחודשיים האחרונים יש לי כאבים חזקים בברך ימין במיוחד כשאני עולה או/ו יורדת במדרגות. ממה יכולים לנבןע הכאבים??

הסיבה השכיחה והסבירה ביותר הנה אוסטאוארטריטיס . ( שחיקת סחוס )

12/12/2007 | 22:35 | מאת: ניסו

בס"ד 12/12/07 ד'ר יקר.שלום אובחן אצלי בעית דלקת סחוס בברכיים, באבחנה נכתב ע"י אורטופד "RT. A.K.P על רקע o-a בפרק r/t. p/f מטופל שמרנית o-a lt. אבקש מה ד'ר להסביר לי אם אפשר את המונחים הרפואיים הכתובים באנגלית - התרגום הרפואי נחוץ לי לוועדה רפואית כמו כן אני סובל מגב תחתון על רקע "ספונדילוזיס" בע"ש מותני - מה זה אומר תודה על עזרתך

מנהל פורום אורתופדיה