כאבים בעצם החזה וימינה ושמאלה ממנה..כדורי אתופן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/05/2007 | 17:18 | מאת: קובי23

שלום לאור תרגיל במקבילים החלו לי כאבים בעצם החזה..עשיתי מיפוי וצילום ולא מצאו כלום וגם פיזיו לא עזרה..הד''ר ממרפאת כאב אמרה שהמיפוי לא היה מספיק חזק לגלות דלקת בעצם החזה...וממש יש לי כאבים שם בתנועות מתיחה למיניהם וגם בנשימה עמוקה..עכשיו הביאה לי כדורי אתופן 600.. כדור 1 ביום למשך חודש..לאחר 5 ימים-כדורים ירד לי טיפה טיפה הכאב.. אבל גם החל לי כאב בטן מהכדור של אתמול..וגם טיפה חזר הכאב של העצם..שאלתי- האם להפסיק בגלל זה עם הכדורים..והאם גם אחרי 30 כדורים יחזור הכאב לעצם החזה?...תודה רבה

הפסיקי אתהכדורים וראימה קורה . תמיד אפשר לחזור ולקחת אותם אך עליך גם לקחת תרופה ש"מגינה " על הקיבה.

מנהל פורום אורתופדיה