רעד בשריר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/01/2005 | 10:48 | מאת: אופיר

אני עוסק בפעילות גופנית כחצי שנה במהלכן אני הולך לחדר כושר ל 6 שעות בשבוע (3/4 שעה על סטפר ושעה אימון כוח) שבוע שעבר החלתי תרגיל חדש לעבודה על שריר התאומים בו אני עומד על רגל אחת הדורכת על משטח והרגל השניה מאחוריה ועם הרגל שעל המשטח אני עולה ויורד. שבוע שעבר ביצעתי את התרגיל בצורה לא נכונה, במקום לאחוז את היידים קדימה בכדי לייצב את הגוף השתמשתי רק ביד אחת ולכן עליתי וירדתי כאשר רגלי מעט עקומה. למחרת ועד היום (כחמישה ימים) אני מרגיש וגם רואה מן רעד / קפיצה של השריר או העצב ברגל ימין במתרחש לשניה אחת ונעלם בתדר של אחד לכ 10 דקות (לפעמים יותר לפעמים פחות), באיזור הפיקה (לא עליה) של הברך בצידה השמאלי שלה. רעד זה קורה מדי פעם, הוא אינו כואב כלל אך בגלל שאינו חולף הדבר נעשה למטרד. מה עלי לעשות בקשר לכך ? תודה מראש.

מדובר ככל הנראה במה שנקרא פסציקולציות של סיבי שריר. \ה יעבור לבד

04/01/2005 | 11:20 | מאת: אופיר

מה עליי לעשות בכדי להאיץ את ה'החלמה'. אני הולך לחדר כושר 3 פעמים בשבוע ומשחק כדורסל בשישי, האם עלי להפסיק את הפעילות הגופנית עד שזה יעבור. תודה מראש, על התשובה.

מנהל פורום אורתופדיה