דלקת פרקים?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/08/2003 | 16:03 | מאת: שירז

שלום, רציתי לשאול אם יש לי כאבים בברך אחת ......האם זה יכול להיות דלקת פרקים ...? יש לי גם המון התכווצויות של כפות הרגליים וחולשה בשרירים.....( ממש כואב לי בשרירים של הידיים ) באיזה בדיקות בכלל מגלים דלקת פרקים? ובכלל מה שתוכל לומר לי על הסיפטומים שאני מדברת עליהם..... תודה

דלקתמפרקים היא בדרך כלל מחלה של מספר מפרקים. יש צורה של דלקת מפרקים בילדים המתחילה כדלקת של מפרק אחד. אין קשר בין דלקת מפרקים לעויתות שרירים אלו נוצרות בדרך כלל מעייפות אך גם מהתייבשות , חסר נתרן חסר מגנזיום ו/או סידן , אי ספיקת כליות סוכרת מחלה של בלוטת התריס , הפרעה באספקת הדם, לחץ על חוט השדרה.

מנהל פורום אורתופדיה