מתיחת גיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/07/2003 | 14:50 | מאת: תמר

מעדתי על מדרגה כנראה מתחתי את הגיד באיזור הקרסול, כמה זמן ימשכו הכאבים? מתי אוכל ללכת על הקרסול? מה ניתן לעשות כדי לזרז את תהליך הריפוי?

זמן הריפוי של נקע בקרסול הנו כ 3-4 שבועות במקרים קלים וכ3 חדשים במקרים קשים.

11/07/2003 | 13:35 | מאת: ארנסט

תמר שלום !! בהמשך דבריו של דר' לב-אל ניתן לקבל טיפולים בעיסוי (יש מספר שיטות) לשם הרגעת הכאב והזרמת דם לאזור הפגוע - הזרמת דם גם עוזרת בריפוי המקום. במקביל מסי לנצל את הפסק זמן מהריצות היומ-יומיות כדי לעשות דברים שאף פעם לא היה לך זמן אליהם. בהצלחה ויום טוב וללא כאבים ארנסט

מנהל פורום אורתופדיה