דלקת בגיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/07/2003 | 19:20 | מאת: דריקס

לד"ר, א)כאשר התרופות לא עוזרות לרפא דלקת בגידים "טניס- אלבו" הבנתי שהאמצעי האחרון הוא ניתוח.האם הבנתי נכון?ומה הסיכונים בניתוח? ב) כאשר נוצר כאב מתמשך ב"אמה " של היד ותחושה של כאב כשמרימים משהו כבד. והכאב הוא לאורך האמה-מה המלצתך?

קו ההגנה השני בטיפול במרפק טניס הוא זריקה מקומית של סטרואידים. צריך לבצע את ההזרקה בטכניקה של "דקירות מרובות " קו הגנה שלישי לייזר נמוך עצמה. רביעי- גלי הלם חוץ גופניים, חמישי- ניתוח

04/07/2003 | 23:05 | מאת: דריקס

לד"ר תודה רבה מאוד. שנית היות ואני תושב מודיעין האם אפשר לבקש ממך לקבל טיפול פרטי במסגרת כללית מושלם?ואם אתה ראש מחלקה או סגן?

04/07/2003 | 23:05 | מאת: דריקס

לד"ר תודה רבה מאוד. שנית היות ואני תושב מודיעין האם אפשר לבקש ממך לקבל טיפול פרטי במסגרת כללית מושלם?ואם אתה ראש מחלקה או סגן?או אם אתה מליץ אורטופד מומחה לתחום באיזורי?

מנהל פורום אורתופדיה