פגיעה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/06/2003 | 09:06 | מאת: מיכל

שלום רב לפני כשלושה שבועות ניסיתי לדחוף חפץ כבד מאוד כאשר גבי מופנה אליו. כתוצאה מהמאמץ הרגשתי כעין מתיחה קצרה ומאוד כואבת בתוך הברך. טופלתי במשך עשרה ימים ב-נקסין ומשחת וולטרן.המצב השתפר אך אני עדיין מוגבלת בתנועה וכשאני הולכת מעט אני מתעייפת מאוד-שלא לדבר על עליה במדרגות אותה אני נאלצת לבצע צעד צעד. הרופא טוען שזוהי מתיחה ושיש דלקת ולכן התופעות ממשיכות.כרגע אני מטופלת באטופן. האם יש מקום לדאגה ולטיפול שונה? בתודה מראש מיכל

עלפניו ברור שלא נעשתה אצלך אבחנה אלא ניתן טיפול "משוער" . כיון שכך יש מקום למחשבה שניה אם לא יחול שיפור במהרה.

מנהל פורום אורתופדיה