סחרחורות מתמשכות ויאוש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/06/2003 | 20:31 | מאת: שי

אני סובל כ-5 חודשים מסחרחורות לא סיבוביות, לפי הגדרת הרופא VERTIGO . עברתי צילום עמ"ש צווארי שבו התגלה אורתריטיס ורטבולרי ב-C4-C5 , אך אורטופד טוען שזו לא הסיבה. עברתי CT מח - תקין, CT עמ"ש צווארי - תקין, דופלר עורקים - תקין, בדיקת ראייה - תקין. בדיקת שמיעה - תקינה, בבדיקת BERA נמצא שאוזן ימין בגדר הנורמה, ובאוזן שמאל: LATENCY OF WAVE III PROLONGED IPL'S I-III ARE PROLONGED AND SIGNIFICANTLY LONGER רופא א.א.ג לא סבור שמכאן הבעיה, אך לפי בקשתי הופניתי ל-ENG יש לציין שהסחרחורות מלוות בטשטוש ראיה, ובדקירות קלות בשכם השמאלית. האם אני בכוון הנכון? מה עוד לעשות?

לצערי הרב כאורתופד ידעתי רק כישלונות בטיפול בסחרחורת ואני מתקשה להאמין שיש קשר בין סחרחורת ובין בעיות בעמוד השדרה.

מנהל פורום אורתופדיה