בצקת בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/05/2003 | 11:15 | מאת: יובל

שלום רב . רציתי לקבל קצת אינפורמציה לגבי בעיייה של התפתחות בצקת בכפות הרגליים . מדובר באדם בן 60 - שעבר ניתוח פריצת דיסק לפני כחודש . לאחר בדיקות של רופאים בתחומים שונים - הם עדיין לא הגיעו לכלל החלטה לגבי אופי הטיפול בבעייה . מדובר באדם חולה סכרת ( לא בדרגה חמורה ) בעל אסטמה וסובל משבר בצד ימין ( קילה ). אודה מאוד לכל גורם שיוכל לתת לי כיוונים שונים על מנת לחקור בנושא תודה מראש - יובל

הסיבות השכיחות להופעת בצקת בכפות הרגליים הן: אי ספיקת לב תסמונת נפרוטית חסימה לימפטי1ת אי ספיקה של הורידים תגובה לתרופות

26/05/2003 | 14:49 | מאת: יובל

שוב אני ( יובל ) רציתי רק להוסיף ולשאול - האם קיים קשר ישיר בין ניתוח פריצת הדיסק - לבצקת זו , והאם טיפול פיזיותרפי ממוקד - יכול לרפא את זה . נ.ב - קבל את התרשמותי המלאה מהפורום ומרמת התשובות המפורטות הניתנות באתר .

מנהל פורום אורתופדיה