כאבים בשוק בשרירים בשוק השמאלת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2003 | 20:29 | מאת: גולן 1

שלום, זה מס' פעמים שהרגל מתקפלת בלילה ,תוך כאבים קשים בשוק רגל שמאל,אנא סיוע והסבר ממה נובעת הבעיה ווהנחיה. תודה.

תלונתך מעלה את החשד שמדובר בעוית שרירים שהיא תופעה שכיחה ומטרידה. הפתרון לכך הוא מתיחות של שרירי קיבורת השוק לפני ואחרי השינה . במקרים עקשניים כדאי אפילו לישון עם סד המחזיק את כף הרגל ב 90 מעלות לשוק. תוספי מזון המכילים מגנזיום ציטרת עוזרים לפעמים מאד. יש הממליצים על משקאות המכילי כינין כמו "שוופס, ביטר למון.

22/05/2003 | 22:16 | מאת: גולן 1

22/05/2003 | 22:20 | מאת: גולן 1

ד"ר תודה רבה מאוד לך על ההנחייה. האם יש קשר לכלי דם?

מנהל פורום אורתופדיה