אישיאס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2003 | 10:07 | מאת: מאשה

אני סובלת מאישיאס חצי שנה. קבלתי טיפולי רפלקסולוגיה, טיפול באלקטרודות חשמליות, ואולטרהסאונד וכלום לא עזר לי. יש לי כאבים חזקים עד לתחתית הרגל בצד ימין. האם מומלץ לנסות טיפול בלייזר ומה עוד אפשר לעשות?

אני מתרשם שאת מתעקשת לקבל טיפולים שידוע שאינם עוזרים . טיפול בלייזר בהחלט שייך לקבוצה זאת והרשימה ארוכה

29/05/2003 | 10:14 | מאת: מאשה

ד"ר לב-אל שלום. רוב תודות על תשובתך. ציינת בה איזה טיפולים אינם עוזרים. שאלתי הפעם אילו טיפולים יוכלו כן לעזור. עד עכשיו הכאב לא השתפר ושאלתי היא מה ניתן לעשות. ברצוני לציין שבשעת שכיבה במיטה אין לי כאבים, אך מיד כשאני קמה מהמיטה מתחילים הכאבים. כשאני הולכת הכאב משתפר. בתודה מאשה

29/05/2003 | 10:29 | מאת: מאשה

שלום רב בהודעה הקודמת שלי טעיתי בכתובת דואר שלי. כתובתי הנכונה היא [email protected] תודה

מנהל פורום אורתופדיה