התנהגות לאחר החלפת מיפרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2003 | 08:14 | מאת: נאוה

שלום, אני עומדת לעבור בקרוב ניתוח להחלפת מיפרק הירך. שמעתי שרצוי לשנות את הרגלי התנועה אחרי הניתוח, למשל כיפוף לצורך נעילת נעליים, כדי לשמר את המיפרק . האם זה נכון והאם תוכל לפרט מה צפוי לי? תודה מראש, נאוה.

ניתוח מוצלח של החלפת מפרק הירך צריך להחזיר לך תפקודים בסיסים כולל יכולת כפיפה לצורך נעילת נעליים וזה גדולתו של הניתוח. המגבלה היחידה היא שלא מומלץ לעסוק בפעילות אינטנסיבית כמו טיפוס הרים ריצת מרתון וגם לא ריצה של 5 ק"מ ביום.

25/05/2003 | 20:20 | מאת: נאוה

שלום, סליחה שתודתי התעכבה, נעדרתי מהבית. תודה מקרב לב על תשובתך. נאוה

מנהל פורום אורתופדיה