קרע מלא בגיד אכילס + ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2003 | 22:52 | מאת: לואיס

שלום לפורום... אובחן אצלי קרע מלא בגיד אכילס ועברתי ניתוח לאיחוי... אני כ-3 שבועות לאחר הניתוח ועדיין יש כאבים בפצע ... שמו לי גבס עד ברך ואני כמובן על קביים. שאלות... 1. זמן שיקום ? אפשר להוריד את הגבס למשהו שיאפשר לי ללכת? 2. הכאבים? זה נורמלי? 3. מה קורה אם יש זיהום בגיד? מה ההשלכות? (הובחן אצלי זיהום בפצע שלא הגיע "עדיין" לגיד ) תודה רבה...

מצטער אבל לענות על שאלותיך עלי לדעת כיצד נותחת ומה בדיוק בוצע בניתוח ואיך. אני למשל תופר גיד אכילס ולא שם גבס כלל ומאפשר למטופלי להתחיל בדריכה חלקית מיד אחר הניתוח. איש איש ושיטותיו.

20/05/2003 | 23:42 | מאת: לואיס

שלום לך דוקטור ותודה על תשובתך... אנסה לתת לך תשובות לשאלותיך... נותחתי בהרדמה כללית והקרע היה מלא...היו לי 15 תפרים וגובסתי ל-8 שבועות עד בברך...ניתח אותי דוקטור סברי בבית חולים מאיר...(אולי אתה מכיר את שיטותיו...) לגופו שלהעינין עדיין כואב המקום...ואני מפחד מדלקת בגיד... אתה ממליץ על מגף הליכה? + להוריד את הגבס עכשיו? הודה על תשובתך תודה לך....

מנהל פורום אורתופדיה