חודשיים לאחר ניתוח מיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2003 | 07:28 | מאת: יונתן

עברו חודשיים מאז שעברתי ניתוח מינסקוס עקב קרע במיניסקוס מדיאלי ימני. מבחינת פעילות גופנית - אני עובד בחדר כושר על הרגליים, כולל אופנים והליכון עם כ- 6 דקות ריצה במהירות של כ- 10 קמ"ש. מבחינת ישור רגל - הרגל מתיישרת לחלוטין ללא כאב, אך בכיפוף בסופו יש כאבים. הבעיה שיש לי היא שלפעמים הרגל תוך כדי היום מסתובבת קצת ימינה או שמאלה לעומת הסטנדרט ואז תוקפים אותי כאבים שנמשכים כמה שעות (לפני הניתוח לא היה דבר כזה). האם זה נורמלי ויסתדר, או שצריך לעשות דבר. אודה על הארותיך, הערותיך והמלצתך. תודה מראש

חדשיים אחר ארתרוסקופיה יש לצפות כבר להחלמה מלאה אך אין זה אומר שכבר אחרת את הרכבת. ישבהחלט מקום להבדק על ידי האורתופד שניתח אותך בכדישיתרשם ממצב הברך.

מנהל פורום אורתופדיה