קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/05/2003 | 04:08 | מאת: קרן

עקב שרות צבאי קרבי יש לי קרע לטרלי במיניסקוס בברך שמאל . הציעו לי לעשות " אורטוסקופיה " האם זה כדאי ומה זה בכלל קרע במינסקוס ??

מניסקוס הנו גוף עשוי סחוס בצורת סהרון עם חתך רוחב משולש הנמצא בין העצמות של מפרק הברך. יש שנים כאלו אחד פנימי - מדיאלי והשיני חיצוני- הטיפול במניסקוס קרוע שגורם להפרעה הנו באמצעות ארתרוסקופיה. אם אתה צריך טיפול -אתה צריך ארתרוסקופיה

05/05/2003 | 15:15 | מאת: אסתי

19/05/2003 | 10:52 | מאת: תמי

מה זה ארתרוסקופיה? האם סוג של ניתוח? האם קשה ומסובך? האם בהרדמה כללית?

19/05/2003 | 10:52 | מאת: תמי

מה זה ארתרוסקופיה? האם סוג של ניתוח? האם קשה ומסובך?

מנהל פורום אורתופדיה