כאבים בידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/05/2003 | 10:27 | מאת: נועה

ד"ר לב-אל שלום, אני קלדנית מזה שנתיים וחצי, וסטודנטית מתחילת אוקטובר. מאז שהתחלתי גם לסכם בהרצאות - משמע שהעומס על הידיים גדל - יש לי כאבים שבאים בגלים, בחלקים שונים, בשתי כפות הידיים (אבל לא באותה מידה בשתיהן, אני כותבת ביד ימין). לפני מספר ימים התעוררתי והאגודל של יד ימין ממש רעדה והיה לי קושי בכתיבה. אח"כ התופעה עברה ולא חזרה על עצמה. קראתי את הסימפטומים של cts (נימול, אובדן תחושה וכו') ולא נראה לי שבזה מדובר. יש לך הצעות ? תודה, נועה.

ההצעה הכי מעשית היא פני לאורתופד , אם את רוצה להדר פני למומחה לכף יד

מנהל פורום אורתופדיה