דלקת במרפק (מרפק "טניס")

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/04/2003 | 11:04 | מאת: דניאלה

שלום רב אובחנה אצלי דלקת במרפק אשר מפריעה לי לתפקד באופן רגיל ומלווה בכאבים. נודע לי על חברת אביזרים בשם " nikken" אשר מציעה מגוון מוצרים לבעיות מפרקים כגון תומכים שונים. באביזרים אלו מורכבים סיבים קרמיים אשר אמורים לאגור ולפלוט קרינה אינפרה אדומה (חימום?) . המוצרים הם יקרים. האם יש בכלל איזשהו יסוד רפואי/מדעי למכשירים אלו והאם הם מועילים בכלל?? אודה עבור תשובתך בברכה דניאלה

עד כה לא שזפו עיני מאמר רציני המתאר את התועלת שבמוצרי ניקן ותאמיני לי סוכני המוצר עבדו עלי קשות .

17/04/2003 | 16:53 | מאת: call me again

ואני השתמשתי בנקודות מגנטיות שעשו לי מה שכל הרופאים האורטופדיים והנאורולוגיים - לא הצליחו. (ודווקא לא של NIKEN) מחקרים רפואיים בתחום קיימים. צריך רק להתעמק בהם ולקרוא. ותאמינו או לא - אין חכם כבעל נסיון. פתגם ערבי אומר "שאל את המנוסה, ןאל תיועץ ברופא" אלפי לקוחות מרוצים לא משקרים. "הורגים" אותי רופאים "מרובעים" שפוסלים דברים חדשים - מבלי לבדוק ולהתנסות. אז מה רופאים אחרים שכן תומכים במגנטים - שרלטנים ושקרניים? מה קרה? כולם רוצים למכור לכם? ואלה שרוצים למכור לא רוצים במיקרה גם לעזור? ורופאים - לא מוכרים שירות תמורת מחירים בשמים?

17/04/2003 | 16:54 | מאת: call me again

ואני השתמשתי בנקודות מגנטיות שעשו לי מה שכל הרופאים האורטופדיים והנאורולוגיים - לא הצליחו. (ודווקא לא של NIKEN) מחקרים רפואיים בתחום קיימים. צריך רק להתעמק בהם ולקרוא. ותאמינו או לא - אין חכם כבעל נסיון. פתגם ערבי אומר "שאל את המנוסה, ןאל תיועץ ברופא" אלפי לקוחות מרוצים לא משקרים. "הורגים" אותי רופאים "מרובעים" שפוסלים דברים חדשים - מבלי לבדוק ולהתנסות. אז מה רופאים אחרים שכן תומכים במגנטים - שרלטנים ושקרניים? מה קרה? כולם רוצים למכור לכם? ואלה שרוצים למכור לא רוצים במיקרה גם לעזור? ורופאים - לא מוכרים שירות תמורת מחירים בשמים?

17/04/2003 | 02:07 | מאת: דר' יעקבסון

שלום, אני רופא ספורט וממליץ בחום (תרתי משמע) על דראגון פלסטר שמכיל קפסיקום. זו מדבקה גדולה וזולה ביותר שניתן לגזרה ולהדביק על המרפק. כל 24 ש' ניתן להחליף בחדש. האפקט לכאב מצויין ומשפר פרוגנוזה גם במקרה דלקת. בהצלחה

17/04/2003 | 02:09 | מאת: דר' יעקבסון

נ.ב - גם אצלי היו ניקן. לא התרשמתי מבחינת מחקרים.

20/07/2013 | 13:17 | מאת: חי

זה עוזר המדבקה לכאבים בעקב הרגל דורבן

מנהל פורום אורתופדיה