בעניין הברך-כנראה לא הובנה שאלתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2003 | 23:15 | מאת: איילת

שלום דר' שאלתי בעמוד הקודם וכנראה נעלם מעיניך. בכל אופן ההמלצה לטיפול אליו יוחס ה"בנתיים" היה בנוגע לאפשרות שמדובר בקרע במיניסקוס (ביחס לאוסאוארתריטיס מזמן כבר הבנתי שאין הרבה מה לעשות מעבר למה שעשיתי עד עכשיו). האם ישנה דרך להוריד את הנפיחות המציקה בברך והכאבים עד אשר אגיע לרופא? ניסיתי קרח וזה לא ממש עזר. תודה וחג שמח

ןבכן :תרופות נוגדות דלקת דוגמת ולטרן אביטרן, נקסין,אטופן וויוקס. אם מדובר בנפיחות עם נוזל יש מקום לתת זריקה של סטרואידים.

מנהל פורום אורתופדיה