נימול כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/04/2003 | 00:51 | מאת: חני

לד"ר שלום לאחר צילום צואר נאמר לי שיש לי שינוי ניווני בחוליה שקרובה לצואר נידמה לי שנאמר שזה בחוליה L6 לכן יש לי נימול בכף יד שמואל. הכאב והנימול בעיקר בלילה מטפשת לכול היד.ולפעמים קושי בשימוש ביד. מה ניתן לעשות לשיפור המצב והאם אפשר לטפל. תודה

אי אפשר ללמוד מצילום צואר רגיל על הסיבות למחוש כמו נימול. למעשה עצם ביצוע צילום רגיל הוא כמעט מיותר והוא חשוב רק במקרה של חבלה כשרוצים לדעת אם יש שבר למשל או במקרים של מום מולד. מכאן שאין בידי לענות לך על שאלתך אך כעקרון מה שאתה צריך הוא קודם כל בדיקה נוירולוגית טובה ( על ידי אורתופד או נוירולוג ) .

מנהל פורום אורתופדיה