עקמת- דחוך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/03/2003 | 21:17 | מאת: שיר

לרופאים שלום. אני בת 25 ובעקבות כאבי/ דקירות גב התגלה אצלי עקמת . נאמר לי שאין פתרון לבעייתי אלא רק ניתוח . כמו כן נאמר לי להרבות בשחיה . בינתיים הכאבים החמירו לי ועקמת מתחילה להראות חיצונית. ברצוני לברר האם קיימות אפשריות נוספות לטיפול בעקמת או האם אתם יכולים להמליץ לי על סוגי התעמלויות מסוימים לשפור המצב. מודה לכם מראש על התיחסותכם שירם

29/03/2003 | 22:25 | מאת: asaf

לשיר קודם כל שתרגישי טוב אני לא רופא ולא מיתמר להיות, לכן העצה שלי אליך שתקבעי תור לאורטופד שיעשה לך צילומים ויאבחן את דרגת העקמת שלך אם תרצי לשאול משהו על התהליך או כל דבר אחר בנושא את יכולה לפנות אלי באמצעות האימל[email protected]

30/03/2003 | 20:30 | מאת: asi

אני לא רופא אבל סיימתי תואר בספורט ושיקום נכים בוינגייט ומתמחה בהידרותרפיה ולומד מזה 3 שנים מורים לפלדנקרייז להמלצתי כדאי לך לנסות הידרותרפיה, פלדנקרייז או שיטת אלכסנדר

בגילך אין דרך לתקן עקמת אלא בניתוח .שחיה לא משנה דבר פרט לבריאות כללית שהיא מוסיפה.

מנהל פורום אורתופדיה