בלט דיסק וספורט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/03/2003 | 10:31 | מאת: דפנה

שלום רב, לפני שנה וחצי עברתי תאונת דרכים כתוצאה מכך נוצר אצלי בלט דיסק בחוליות L-4 L-5 לאורך כל התקופה אני סובלת מכאבים בגב התחתון. בזמן האחרון התחלתי להתעמל באופן אינטנסיבי בהליכה מהירה על הליכון, קיימת אצלי עליה בכמות בכמות הכאבים בגב ובצוואר. שאלתי האם יש קשר בין הספורט לבעיות הגב, האם יש הגבלות מסוימות לגבי סוגי ספורט בהם אני יכולה לעסוק? תודה מראש

כאבמ גב תחתון מחיר לע"ק בהליכה ממושכת. הליכה כשלעצמה אינה גורמת נזק אך הכאב הוא בעיה. ההגבלות לגבי סוגי ספורט הן לגבי אותם עיסוקים המחמירים את הכאב באופן מהותי.

23/03/2003 | 14:20 | מאת: דפנה

כלומר,אם הבנתי נכוןף הליכה במשך כשעה ביום במהירות של כ-7 קמ"ש אינה סיבה להחמרת המצב הקיים.

23/03/2003 | 20:53 | מאת: עינב

מהו בלט דיסק? האם יש לו קשר לפריצת דיסק? ואיך הוא משפיע בחיי היום יום?

מנהל פורום אורתופדיה