כאבים בפיקה של הברך.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/03/2003 | 15:08 | מאת: אלי

עשיתי ניתוח ארתרוסקופיה בברך שמאל,והמנתח אמר לי שהיה שם נזק קטן למינסקוס וגם הוא ניקה ציסתא מהסחוס.הניתוח היה לפני שנתיים וחצי.היום כל מכה שאני מקבל בפיקה מלווה בכאבים עזים מה שלא היה לי לפני הניתוח.(כיום המנתח עזב את הארץ)והשאלות שלי הם: 1.מדוע הכאבים הללו בפיקה? 2.האם הפיקה כשורה לסחוס או להורדת הציסתא?

הפיקה אינה קשורה למניסקוסאו לציסטה. הכאב פיקה יכוללהיותממספר סיבות החל ב: פיקה כפולה וכלה במה שנקרא RSD . זיהוי סיבת הכאב דורש בדיקה טובה. ובדיוקת עזר

מנהל פורום אורתופדיה