שבר בקרסול ימין שיקום הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 22:31 | מאת: איילת

שלום רב בתאריך 02-02-2003 כתבת לי כי ניתן לזרז את איחוי השבר באמצעות מכשיר אולטרסאונד. לשמחתי לפני 11 יום הורידו לי את הגבס, כאשר הייתה התחלה מאד קטנה של איחוי, הרופא הגדיר זאת שבר עם איחוי מאוחר לאחר חודשיים עם הגבס. מסוף דצמבר. רציתי לדעת מה בדיוק עושה מכשיר האולטרסאונד ? מהביקור השני בפיזיותרפייה התחלתי לעבוד עם המכשיר ואיך עוד ניתן לזרז את האיחוי מיקום השבר לטיראל מליאולוס צדדי . תודה רבה

גלי האוטרהסאונד " בעוצמה המתאימה גורמים לנזק קללעצם וזו מגיבה בתגובת ריפוי של יצירת עצם חדשה. במידה שהתחיל כבר תהליך הריפוי הוא אינו זקוק לזירוז.

מנהל פורום אורתופדיה