קיפוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/03/2003 | 18:34 | מאת: יעל

ד"ר לב אל שלום ב 21 לפברואר בהודעה הנמצאת בדף 531 שלחת לי קשורית לתמונה של גב עם קיפוזיס .אינני יכולה לפתוח אותו .האם תוכל לנסות שוב או בדרך אחרת . מדוע יש שלוש שורות של מספריםבקישור? ניסיתי לפתוח גם רק חלקים מהקישור ובעיה חדשה - בני (אותו אתה מלווה וירטואלית) הנמצא בתוך חגורת מילווקי מחודש נובמבר , מתחיל להתלונן על כאבי גב , זהו סמפטום חדש והוא נמשך כבר כשבועיים. האם זה אופייני? ודבר נוסף - כאשר הוא מוריד את החגורה - יש לי מן תחושה שהוא עוד יותר כפוף מאשר לפני תחילת הטיפול ובני מתרץ זאת בכך ששרירי הגב כבר אינם רגילים לתמוך בו בגלל התלות בחגורה ולכן כשהיא לא עליו אין לגוף כח להחזיק את עצמו ( מזכיר לי את שבט ארוכות הצוואר במזרח אסיה) מה דעתך? תודה ,יעל

נסי שנית להעלות את הקישור . אני הצלחתי ב"מכה ראשונה" .הסיבה לאורך הקישור הנה בכך שהוא הועלה באמצעות "גוגל" בחיפוש אחר תמונות . תוכל לנסות בעצמך : הכנסי לGOOGLE . סמני את "תמונות" והקלידי בחלון החיפוש את הערך KYPHOSIS אשר לכאב הגב של בנך יש לבדוק את החגורה ומומלץ שיתחיל לעשות התעמלות בתוך ומחוץ לחגורה - תרגילים לחיזוק שרירי הגב והבטן.

מנהל פורום אורתופדיה