כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/03/2003 | 21:02 | מאת: אורית

לד"ר אסא שלום רב, לאחר נפילה ופגיעה בברך עברתי ארטרוסקופיה. תשובת הארטרוסקופיה היתה: קרע של ACL, כונפרמלתיה 3 מעלות עם חסר העצם הסובכונראלי מדור פטלופמורלי: 2CMP מעלות באיזור קטן. סינוביה: סינוביטיס היפרמי. פרט לבעיה של קרע של ה- ACL לא ברור לי מהם שאר הבעיות. אודה על תשובתך אורית

הבעיות האחרות הן התרככות והסדקות הסחוס המפרקי בדרגה שלישית עם נזק לעצם שמתחת לסחוס. תגובה דלקתית של רקמת הציפוי של הברך (סינוביה)

09/03/2003 | 22:14 | מאת: אורית

ד"ר אסא לב-אל שוב שלום, תודה על תשובתך. רציתי לדעת האם יש טיפול לבעיה זו והאם יכול להיות שזו הסיבה לכאבים העזים שיש לי בחלקה הפנימי של הברך? בתודה ובברכה אורית

מנהל פורום אורתופדיה