פיקות הברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/02/2003 | 15:54 | מאת: שיר

עסקתי שנים בספורט, החלקה על רולרבליידס, ריצות ארוכות וקפיצות לגובה. בשנים האחרונות, לאחר עוד פציעה נמנע ממני להמשיך בספורט. אובחנה אצלי שחיקה בפיקות הברכיים. כרגע אני בסדרת פיוטרפיה, טיפולי חשמל. אני מודה שאני כל הזמן סובלת מכאבים, כשמזג האוויר משתנה, הכאבים הופכים להיות בלתי נסבלים. הייתי רוצה לדעת, אם ניתוח יכול לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואם כן, איזה ניתוח זה, מה עושים בו ולמי אני יכולה לפנות על ממנת לקבל חוות דעת. תודה מראש שיר

במקרים מסויימים ניתוח הוא הפתרון אך הדבר כמובן דורש איבחון יסודי. פני לרופא שמתמחה בבעיות ברכיים ו/או פציעות ספורט

מנהל פורום אורתופדיה