מתיחה ברצועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2003 | 12:19 | מאת: חייל

הלכתי לאורטופד בתל השומר (בבסיס) והוא אמר שאני סובל ממתיחה ברצועה ואמר לי לקחת תרופות ולעשות אמבטיות חמות.. לדעתך זה מספיק או מה ? לדעתי התרופות לא עוזרות כבר שבועיים ואין שינוי אני עדיין צולע

הטיופל בנקע בקרסול נקבע לפי חומרת הפגיעה ומידת חוסר היציבות שנגרם בעקבותיה. נקע בקרסול עלול לכאוב אף 4-6 שבועות . איני סבור שאמבטיות חמות הנם טיפול טוב במקרה של נקע בקרסול ולעומת זאת חשוב מאד לדעתי לעשות תרגילים לשמירת טווח תנועת המפרק וגמישות השרירים וכן תרגילים לשמירה על השליטה על המפרק

מנהל פורום אורתופדיה